ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται στο Βόλο ο ήρωας των παιδιών

ερχεται-στο-βόλο-ο-ήρωας-των-παιδιών-613463

Η παιδική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ του Φασολάκη» θα βρίσκεται στο Βόλο στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 18:30μ.μ.

Η πιο μαγική Χριστουγεννιάτικη παράσταση ζωντανεύει επί σκηνής, με τις περιπέτειες του πιο αγαπημένου παιδικού ήρωα του Μάικ του Φασολάκη.

Βασισμένο στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού «Τα Χριστούγεννα του Μάικ», το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει σε πόλεις όλης της Ελλάδας την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, και μεταφέρει στη σκηνή μια παράσταση γεμάτη χορό, μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

Τα παιδιά θα βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Μάικ, την Αγάπη, τον Γλάρο και θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Τόσο διαφορετικό που θα τους κερδίσει, θα το πάρουν στο σπίτι και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Είναι μια μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση, μια ιστορία, που θυμίζει αξίες όπως η φιλία, η οικογένεια και η αγάπη.

Στο ρόλο του Μάικ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Άρης Πλασκασοβίτης. Στο ρόλο της Αγάπης, αντίστοιχα, η Ελπίδα Παπακοσμά.

Παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Αντωνιάδου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου και ο Ηλίας Καπούλας.

Το κείμενο υπογράφει η Μαρί Κυριακού και είναι βασισμένο στο βιβλίο «Τα Χριστούγεννα του Μάικ». Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βαγγέλης Δαλλέ, πρωτότυπη μουσική του Μαρίνου Καρπούζα, διασκευή – κοστούμια από τη Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, σκηνικά της Δανάης Πανά, χορογραφίες του Χρήστου Κατίδη. Βοηθός Χορογράφου είναι η Εύη Κουρσαράκου, σχεδιασμός φωτισμών Γιώργος Ζίγκας, τεχνική κάλυψη Πολύβιος Σερδάρης, φωτογράφιση/Editing Γιώργος Ηλιόπουλος, κατασκευή κοστουμιών Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα, βοηθός σκηνογράφου Αννα Wassiac, Artwork Παναγιώτης Σπούλος, παραγωγή: Θέατρο του Βορρά.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ ( προπώληση), 12 ευρώ ( στο ταμείο). Προπώληση πραγματοποιείται στο Public. Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Καταστήματα Ιανός, Καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6986 523898.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου