ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με ροκ τέμπο

συναυλία-με-ροκ-τέμπο-644309

Οι «Kenny Freq» μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους digital single με τίτλο «The stream» και το παρουσιάζουν, μαζί με το υπόλοιπο υλικό τους στο Café Santan, στην πρώτη τους επίσκεψη στο Βόλο, σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, 10.30μ.μ, στο πλαίσιο της πρώτης τους μίνι συναυλίας σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βόλο.

Τους « Kenny Freq» απαρτίζουν οι μουσικοί Τed Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Γιάννης Λιούσκος από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014 και παίζουν αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα, τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα και δύο φωνές.

Εχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους, σε μια μίξη του ροκ κυρίως των αρχών της δεκαετίας του 70, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μερίδας του εγχώριου κοινού και αρκετών κριτικών, εγχώριων και διεθνών.

Μετά από μια σειρά από digital singles, που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς, όπως τα «Honestly» (Οκτώβριος 2015) και «Your Cuisine» (Δεκέμβριος 2015), και τα νεότερα «Real Love» (Φεβρουάριος 2016), με το ομότιτλο τραγούδι, που απέσπασε ακόμα και θετικότατες διεθνείς κριτικές, και «The Price» (Μάιος 2016), κλείνουν τη χρονιά μ’ ένα ακόμα single, που ελπίζουν να αγκαλιαστεί εξίσου- αν όχι και περισσότερο από κοινό και κριτικούς. Σίγουρα θα ακολουθήσει συνέχεια αυτών των digital κυκλοφοριών σύντομα, πράγμα που δείχνει την επιλογή τους προς τις νέες ψηφιακές και αμεσότερες οδούς διανομής μουσικού υλικού. Πλέον τα live τους εκτείνονται σ’ όλη τη χώρα και σταδιακά τους αγκαλιάζει το εναλλακτικό κοινό πολλών πόλεων πέραν της Αθήνας.

Το Café Santan βρίσκεται στην οδό Εργατικού Κέντρου 12, στο Βόλο και για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210-76042.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου