ΕΞΟΔΟΣ

Οι Γεύσεις του τόπου μας κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις στο ΙΚΕΑ Θεσσαλίας

οι-γεύσεις-του-τόπου-μας-κέρδισαν-και-π-701257

Και φέτος η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα, αλλά και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Παράλληλα όμως, για πρώτη χρονιά φέτος, μια μοναδική μαγειρική μάχη, η «Μάχη των Μασάει», έλαβε χώρα! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, φόρεσαν τις ποδιές τους, δημιούργησαν ομάδες με όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή και διαγωνίστηκαν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα. Οι νικήτριες ομάδες, που αναδείχθηκαν από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο αλλά και από το κοινό, κέρδισαν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ όσοι επισκέφθηκαν το χώρο της εκδήλωσης μπήκαν σε κλήρωση, για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Οι τοπικοί παραγωγοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση της Λάρισας ήταν οι εξής:

ΧΑΤΖΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΣΙΑΜΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΔΥΟΣΜΟΣ, ΘΥΜΑΡΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΚΡΙΘΑΡΙ, ΛΕΒΑΝΤΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ, ΡΙΓΑΝΗ, ΡΟΔΙΑ, ΣΙΤΑΡΙ

ΟΛΥΜΠΟΣ, ΓΛΥΚΟ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΓΛΥΚΟΖΗ, ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΜΕΛΙ, ΠΑΣΤΕΛΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΤΑΧΙΝΙ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΛΙΚΕΡ, ΜΠΡΑΝΤΙ, ΟΥΖΟ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ

THEANGELIS, ΒΟΤΑΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΤΕΜΠΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΑΛΟΤΥΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΜΥΖΗΘΡΑ, ΦΕΤΑ

ΑΛΦΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΔΑΦΝΗ, ΔΥΟΣΜΟΣ, ΘΥΜΑΡΙ, ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΡΙΓΑΝΗ, ΤΣΑΪ ΒΟΥΝΟΥ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, ΧΑΛΒΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΧΑΛΒΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΚΡΑΣΙΑ

ΓΙΑΜ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΛΥΚΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, ΧΑΛΒΑΣ

ΟΙΚΟΠΑΛ, ΑΛΕΥΡΑ, ΓΛΥΚΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ, ΤΡΑΧΑΝΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου