ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φιλανθρωπική συναυλία απόψε στο δημοτικό θέατρο Βόλου

φιλανθρωπική-συναυλία-απόψε-στο-δημο-784884

Σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», γινόμαστε όλοι ένα για τον ιερότερο σκοπό. Λίγο μετά τις 20.30, κάτω απ’ το φεγγάρι, η μουσική, μας ταξιδεύει για να χαρίσουμε «ΖΩΗ». Ο Απόστολος Γκίκας (AG), η Χριστίνα Κουλάκου και η Σόφη Κωνσταντέλια τραγουδούν σε μία καλοκαιρινή συναυλία «Μια πόλη, μια φωνή», της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκληρωτική ενίσχυση του «Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας» και του Ορφανοτροφείου Βόλου σε μία πρωτοβουλία του «Συλλόγου AHEPANS» με την συνδιοργάνωση του «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ» και του Δήμου Βόλου.

Στη «Διεθνή Ημέρα Φιλανθρωπίας», όλοι γινόμαστε «ENA», όλοι γινόμαστε «Μια πόλη και μια φωνή» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εμπνευστής της συναυλίας είναι ο Βολιώτης ερμηνευτής Απόστολος Γκίκας, ο οποίος αναλύει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης συναυλίας.

«Ζώντας σε μια εποχή όπου το ανθρώπινο είδος, πιστεύω πως έχει υπερκαλύψει τις ανάγκες του, ένα μεγάλο ποσοστό παραμένει «ανοιχτό» σε θέματα που όλοι μας θεωρούμε δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, εν έτη 2016 όπου όλα και όλοι αμφισβητούνται η «σκέψη» είναι πολύ απλή… ΒΟΗΘΕΙΑ! Μία λέξη που συναντάται από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ύπαρξής μας, σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Κάπως έτσι λοιπόν, ενστικτωδώς και ανθρώπινα δημιουργήθηκε και η ιδέα για τη Συναυλία «Μια πόλη, μια φωνή»» υπογραμμίζει ο ταλαντούχος ερμηνευτής. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου