ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία στο Μουσείο υπέρ του Γηροκομείου Βόλου

συναυλία-στο-μουσείο-υπέρ-του-γηροκομ-792081

Αφιέρωμα στο Γιώργο Χατζηνάσιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στην αυλή του αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων υπέρ του Γηροκομείου Βόλου. Η βραδιά διοργανώνεται από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και το γηροκομείο Βόλου.

Μια περιήγηση στην απαράμιλλη ομορφιά των ήχων του βραβευμένου καλλιτέχνη και μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το κοινό δίπλα του, τους εξαίρετους καταξιωμένους σολίστ Ζωή Τζαλαβρέτα και Βασίλη Αγροκώστα, ενώ η μικρή Νίκη Μαρμαγγιόλη θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν για το κοινό, που παρακαλείται να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη των αναγκών της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Το μήνυμα της συναυλίας είναι «μια μεγάλη αγκαλιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ από τους ηλικιωμένους της Μονάδας μας τόσο προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας όσο και προς τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στην ευαίσθητη Τρίτη ηλικία» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Xoρηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου