ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά

μουσική-βραδιά-109339

Ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει την «Αλμαγέστη ενός χαμάλη» στο Βόλο

Μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21.30 στο Art Café – χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη».

Μετά «Τις όχθες της Αυγής» ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά «Αλμαγέστη ενός χαμάλη» σε μουσικές σκηνές και χώρους πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ως επόμενο σταθμό στο ταξίδι του, το Βόλο και τη φιλόξενη μουσική σκηνή «Περισπωμένη».

Παρέα με διαλεχτούς φίλους μουσικούς, τους Γιάννη Καραμανιώλα – κοντραμπάσο, Βαγγέλη Βοττέα – βιολί, Κωνσταντία Δούκα – ούτι, μπουλγαρί, τραγούδι, λύνουν κάβους, ανοίγουν πανιά και πλημμυρίζουν τα λιμάνια της φετινής τους χειμερινής περιοδείας με μελωδίες παραδοσιακές, μουσικά όργανα που καθρεφτίζουν την νοσταλγία της ψυχής για το βαθύ και το ανθρώπινο. Παράλληλα με νέες μαγικές εξιστορήσεις, θα μας ταξιδέψει μέσα στο πέλαγος της μουσικής, σε εικόνες και βιώματα, δημιουργώντας τη δική του… «αλμαγέστη».

Η τιμή εισόδου είναι 2 ευρώ. Το Art Café – χώρος εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη» βρίσκεται στην οδό Πλαστήρα Νικολάου 4, στο Βόλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου