ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση

ενδιαφέρουσα-θεατρική-παράσταση-121465

«Faux Dario» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Το έργο «Faux Dario» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη παρουσιάζεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Οι ήρωες του έργου είναι ο Δημήτρης, ανερχόμενος σκηνοθέτης και η Μάρα, μία ανερχόμενη ηθοποιός που τα πρωινά δουλεύει σε φαστφουντάδικο. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και διαφορετικές νοοτροπίες. Αυτή η διαφορετικότητά τους είναι που τους κάνει ένα βράδυ να καβγαδίσουν γυρνώντας από μία παράσταση του «Ελεύθερου Ζευγαριού» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε. Με αφορμή την παράσταση βγαίνουν στην επιφάνεια μίση, πάθη, μυστικά, αλήθειες και ψέματα. Το «Ελεύθερο Ζευγάρ» έχει τραγική κατάληξη. Αραγε ο Δημήτρης και η Μάρα θα έχουν την ίδια μοίρα με αυτό;

Το κείμενο και τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, βοηθός σκηνοθέτη – μουσική επιμέλεια Γιάννης Πισκιτζής, κοστούμια. Μάγδα Καλορίτη.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μοσχανδρέου (One inch photo studio)

Artwork: Κατερίνα Δαμιανάκου.

Παίζουν οι ηθοποιοί Στέλλα Τσουτσάνη και ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας. Ακούγονται οι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Δέσποινα Πολυκανδρίτου και Ευτυχία Φαναριώτη.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ το μειωμένο και 8 ευρώ στην προπώληση.

Προπώληση εισιτηρίων (προσφορά δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός) πραγματοποιείται στο διαδικτυακό https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-palaias-ilektrikis/faux-dario/ και στο κατάστημα Public Ογλ 28 και Ι. Κονταράτου 9.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6980107058.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου