ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Βόλο ο Daniel Cavanagh

στο-βόλο-ο-daniel-cavanagh-214981

O Daniel Cavanagh, ιδρυτικό μέλος της πασίγνωστης μπάντας των Anathema, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21.30, στη σκηνή του Lab Art. O Daniel Cavanagh, βασικό μέλος του αγγλικού σχήματος έρχεται για πρώτη φορά στο Βόλο για μια εμφάνιση ακουστική, με όλα τα γνωστά κομμάτια του σχήματος του οποίου ηγήθηκε και με όλη την ενέργεια στη φωνή και το τραγούδι του.

Στην πολυετή Daniel Cavanagh συμμετείχε στα projects των Leafblade, με το οποίο έπαιζε ακουστική / κέλτικη μουσική, και των Antimatter, που πήρε μέρος στο δίσκο με τίτλο «Leaving Eden». Επίσης, κυκλοφόρησε μια και μοναδική κυκλοφορία με τίτλο «In The Mushroom», με το μουσικό σχήμα των Lid, το οποίο δεν είναι πλέον ενεργό. Λίγο αργότερα ο Daniel έδωσε τη φωνή του σε ένα άλμπουμ των Γάλλων post rockers Spherical Minds και υπήρξε guest artist στην κυκλοφορία των Agua De Annique με τίτλο «Pure Air». To 2002 ο Cavanagh αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συντροφιά των Anathema, προκειμένου να αφοσιωθεί στο project των Antimatter, πράγμα το οποίο στην πορεία μετάνιωσε. Ετσι, επέστρεψε στους Anathema και δημιούργησε σχεδόν ολόκληρο το «A Natural Disaster» μόνος του. Τέλος, καθότι είναι μεγάλος fan του Nick Drake, δημιούργησε γι’ αυτόν ένα tribute άλμπουμ με τίτλο «Place To Be».

Opening Act: Φώτης Τάμπας & Θάνος Παπανικολάου.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ (προπώληση) και 12 ευρώ (ταμείο). Πληροφορίες κρατήσεων στο τηλέφωνο 242140 3454, 10:00 – 14:00 17:00 – 21:00.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριά- δος, Public store, Ογλ με Κοντα- ράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οι- κονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα κα- ταστήματα Public, Παπασωτηρί- ου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου