ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O Διονύσης Σαββόπουλος στο Βόλο

o-διονύσης-σαββόπουλος-στο-βόλο-217047

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 22.00 στο «Lab art» μαζί με τον Στάθη Αννινο.

Γιορτάζοντας τα 50 του χρόνια στο τραγούδι σκαρώνει μια παράσταση που διατρέχει όλη του τη μουσική πορεία επιλέγοντας τραγούδια που κυλάνε ζωντανά πάντα μέσα από την κιθάρα και τη φωνή του με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου.

Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε αγαπήσει με αυτά. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με εκείνον και όλες τις ιδιαίτερες ικανότητές του, τη φωνή, το λόγο, την κίνηση, τους στίχους και τη μουσική που φέρνουν τη μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα να πρωταγωνιστούν για δύο ώρες περίπου στη σκηνή.

Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει απλά, καθαρά, γεμάτα τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ προπώληση, 13 ευρώ ταμείο.

Πληροφορίες για κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454, 10:00 – 14:00 17:00-21:00.

Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου