ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΑΟΥΣ των Ρέππα – Παπαθανασίου

ραουσ-των-ρέππα-παπαθανασίου-397759

Από τη Θρυαλλίδα στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Στιγμές αστείρευτου γέλιου μας υπόσχεται η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα», από τη σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», με την κωμωδία «ΡΑΟΥΣ» των Ρέππα – Παπαθανασίου την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:30.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και για μαθητές/φοιτητές/ανέργους 2 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν και για την στήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία. Επίσης, όπως συμβαίνει πλέον στις παραστάσεις της Θρυαλλίδας, όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων, στο τέλος της παράστασης, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για ένα δώρο από το κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος».

Η υπόθεση

Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στο Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη, όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής οίκος ανοχής. Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν όμως ο Γερμανός επίτροπος καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της απάτης να παρουσιάσουν την «πνευματική παραγωγή» του συλλόγου.

Οι συντελεστές

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας: Στέφανος Λάππας, Ελένη Καββαδία, Ελευθερία Σαββάκη, Δημήτρης Γκιουλάκης, Έλλη Σκοπελίτη, Άννα Μήτσιου, Λάζαρος Γιούλας, Διονύσης Μπάλλας. Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή: Γιάννης Σερβετάς.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σπύρος Μαβίδης, Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο, Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής, Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography. (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης, Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

Η Θρυαλλίδα

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε από την αγάπη των μελών για το θέατρο και την ανάγκη τους για έκφραση με τον θεατρικό λόγο. Δραστηριοποιείται από το 2007 και έχει παρουσιάσει στο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας τις θεατρικές παραστάσεις: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ράφτης κυριών», «Μπαμπάδες με ρούμι», «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Το παιχνίδι της Μοναξιάς» και «Ευτυχώς Τρελάθηκα» , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Θρυαλλίδα έχει προσφέρει απλόχερα στιγμές γέλιου αποδεχόμενη προτάσεις πολιτιστικών συλλόγων αλλά και συλλόγων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Περιοδείες

Εκτός από την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η Θρυαλλίδα για ένα ακόμη καλοκαίρι, αποδεχόμενη προτάσεις πολιτιστικών συλλόγων, θα παρουσιάσει το «Ράους» στα εξής μέρη: Βένετο (2/8/2015), Ξυνόβρυση (8/8/2015), Κεραμίδι (19/8/2015).

Εισιτήρια

Προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση ΡΑΟΥΣ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, στα εξής σημεία:

  • Δίαυλος (Τοπάλη 14, Καθημερινά 10.00 – 14.00 και Τρίτη -Πέμπτη -Παρασκευή 18:00-21:00, τηλ. 24210 25363)
  • Κοσμηματοπωλείο Χρυσόλιθος ( Κ.Καρτάλη 86, Ωράριο καταστημάτων, τηλ. 24210 21417)
  • Μονάδα Μεσογειακής Αναιμιας Νοσοκομείου Βόλου

Στα σημεία προπώλησης θα διατίθενται μόνο εισιτήρια των 5 €.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις αλλά και για την Θρυαλλίδα στο www.thriallida.gr και στο τηλ. 6947045057.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου