ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φιλανθρωπική συναυλία

φιλανθρωπική-συναυλία-438629

Mουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Μουσικό Ταξίδι στο βυθό παρέα με… το Δέκατο έβδομο κιβώτιο» του Διονύση Λεϊμονή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 21.00 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η παραπάνω φιλανθρωπική συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας, διοργανώνεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Θεματικού Ετους 2015 «Μαγνήτες και ο Πολιτισμός της Θάλασσας», του Φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός», από την Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου «Sempre Viva & Sempre Viva Junior».

Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία και η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βόλου με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Ελένη Τσαρδακά και Ελένη Λεφάκη, καθώς επίσης συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι μουσικοί – καθηγητές και καθηγήτριες: Πέτρος Δούναβης (Βιολί), Φίλιππος Ρέτσιος (Κοντραμπάσο), Ελευθερία Φραγκουδάκη (Φλάουτο), Γιώργος Κολώνης (Μπουζούκι) και οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Βόλου Ανθή Κοκκινάκη (Βιολοντσέλο) και Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος (Κρουστά).

Επίσης, συμμετέχει το ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και το Στέκι Παιδιού Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την παράλληλη έκθεση εικαστικών δημιουργιών παιδιών που παρακολουθούν τα τμήματα αυτά.

Τέλος, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια του Βόλου, να επιλεγεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου