ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά με λάτιν και salsa

βραδιά-με-λάτιν-και-salsa-441056

Χορευτικά πάρτι και διεθνείς συμμετοχές στο Greek Salsa Bootcamp

Στη χορεία των κορυφαίων χορευτικών διοργανώσεων σε πανελλαδικό επίπεδο καταγράφεται το Greek Salsa Bootcamp που πραγματοποιείται στο Βόλο, με τη συμμετοχή φίλων του χορού από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το Greek Salsa Bootcamp πραγματοποιείται στην περιοχή μας για έκτη συνεχόμενη χρονιά με τεράστια επιτυχία και καταφέρνει να ζωντανέψει την πόλη μας με πολύ χορό αλλά και γενικότερα με αφίξεις συμμετεχόντων σε πολλά ξενοδοχεία, κάνοντας το Βόλο έναν προορισμό για χορευτικό συνεδριακό τουρισμό.

Η αποψινή βραδιά είναι το highlight του τριημέρου, καθώς οι συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν στο χώρο του ξενοδοχείου Valis στην Αγριά, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει φαντασμαγορικά shows από τους έλληνες και ξένους χορευτές που είναι προσκεκλημένοι για το Greek Salsa Bootcamp.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, τα shows αρχίζουν στις 22.00 ενώ μόλις ολοκληρωθούν, η βραδιά συνεχίζεται με πάρτι από δώδεκα προσκεκλημένους djs που θα παίζουν διάφορα είδη latin και αφρικάνικης μουσικής σε τρεις διαφορετικές αίθουσες. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ.

Το 6th Greek Salsa Botcamp ολοκληρώνεται την Κυριακή 5 Ιουλίου με ένα μεγάλο Pool Party στο ξενοδοχείο. Ολοι οι Ελληνες και ξένοι προσκεκλημένοι χορευτές του φεστιβάλ θα βρίσκονται εκεί και θα υπάρχουν happenings όλη την ημέρα.

Το πάρτι ξεκινάει στις 12.00 στην πισίνα του ξενοδοχείου Valis με ασταμάτητη μουσική και χορό έως αργά το απόγευμα, ενώ το βράδυ το φεστιβάλ κλείνει επίσημα με το αποχαιρετιστήριο Dark Room πάρτι που θα γίνει και αυτό στο χώρο του pool bar.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είναι χορηγός επικοινωνίας της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου