ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ποντικοπαγίδα» στο Βόλο

ποντικοπαγίδα-στο-βόλο-511415

Στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» το θρυλικό έργο της Αγκάθα Κρίστι

Η «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 18.30 και 21.30 στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον, στο Βόλο.

Με νέα διανομή θα παρουσιάζεται η θρυλική «Ποντικοπαγίδα» μετά την επιτυχία που σημείωσε για δύο συνεχείς χρονιές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, στην Πάτρα, στην Καλαμάτα, στη Δράμα και σε άλλες πόλεις. Το αγαπημένο αστυνομικό θρίλερ, που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται με τον Μάνο Παπαγιάννη στον ρόλο του Τζάιλς Ράλστον και τον Λεονάρντο Σφοντούρη στο ρόλο του Κρίστοφερ Ρεν.

«Η Ποντικοπαγίδα» έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχει μεταφραστεί σε πενήντα γλώσσες. Χαρακτηριστικά στο Τορόντο του Οντάριο έκανε πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου 1977 στο Toronto Truck Theatre και κατέληξε το μακροβιότερο έργο της πόλης πριν κατεβάσει την αυλαία στις 18 Ιανουαρίου 2004 έπειτα από 26 χρόνια λειτουργίας και 9000 παραστάσεις.

Στην Ελλάδα πρωτοπαίχτηκε από τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1963, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Κώστας Καρράς. Ακολούθησε το Θέατρο της Δευτέρας στις 28 Ιουνίου 1976 με τους Κατερίνα Βασιλάκου, Νίκο Βασταρδή, Γιάννη Ευαγγελίδη, Γιώργο Χριστοδούλου και άλλους, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μηλιώνη και μετάφραση Νίκου Γκάτσου.

Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Αντώνη Γαλαίου, σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, σκηνικά – κοστούμια Δέσποινας Βολίδη, φωτισμούς Νίκου Καβουκίδη, μουσική επιμέλεια Μανώλη Μανουσάκη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Λεονάρντο Σφοντούρης. Μαζί τους η Ολγα Πολίτου, ο Γιώργος Ματαράγκας και ο Πέτρος Ξεκούκης.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο «Δίαυλο»Τοπάλη 14, τηλ: 2421025363, 10:00-14:00 και 18:00-20:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου