ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση για τη «Φλόγα»

παράσταση-για-τη-φλόγα-511487

Ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της κωμωδίας των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Δεσποινίς ετών 39» έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα, το χειροκρότημα ιδιαίτερα ζεστό και τα σχόλια και οι κριτικές άκρως θετικά και συγκινητικά. Οι «Σκηνοβάτες» ανταποκρινόμενοι σ’ αυτήν την τόσο θερμή υποδοχή, ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή της Π. Ηλεκτρικής, για δύο ακόμη ημέρες, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 9 το βράδυ. Αυτή τη φορά για να στηρίξουν την προσπάθεια των γονιών, που δίνουν χρόνο και ψυχή για να κρατάνε αναμμένη τη «Φλόγα» της ελπίδας, για να στηρίζουν τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή και την υγεία τους.

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Πλακόπουλος. Παίζουν επίσης οι: Εβίτα Αλεξάνδρου, Γιώργος Αποστολίδης, Θάλεια Δήμου, Δημήτρης Καρατζόγλου, Ρία Κωστοπούλου, Νίκος Παλιούρας, Νίκος Παπαργύρης, Νικόλας Πλακόπουλος και Ειρήνη Σκουλή.

Μουσική επιμέλεια, σύνθεση, ερμηνεία, πιάνο: Νίκος Παπαργύρης, επιμέλεια κειμένων – στίχοι: Ειρήνη Σκουλή, φωτογραφίες: Παύλος Καρανίκος, πορτραίτα σκηνικού: Στάθης Απ. Πλακόπουλος, φωτισμοί – κονσόλα ήχου: Ηλίας Τρακόσας, ηχητική επεξεργασία: Studio A440 Γ. Ζαγόρης.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου