ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μόνικα στο Βόλο

η-μόνικα-στο-βόλο-563919

Η Μόνικα στο Βόλο

Η Μόνικα θα επισκεφθεί το Βόλο για μια μοναδική βραδιά στο Lab Art την Παρασκευή 24 Απριλίου, όπου θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου «Secret In The Dark» και θα μας ξαναθυμίσει παλιότερες αγαπημένες της επιτυχίες.

Συνοδευόμενη από την ανανεωμένη μπάντα της, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη ποπ αισθητική στο «Secret In The Dark», με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, «Back To Black»), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys) με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στη συναυλία της στην Νέα Υόρκη. Την Μόνικα θα συνοδεύσουν επί σκηνής οι: Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Κώστας Βαβούσης (μπάσο), Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Στέλιος Προβής (κιθάρα).

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ προπώληση (περιορισμένα 100 εισιτήρια) και 13 ευρώ προπώληση/ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου