ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα

συναυλία-του-φίλιππου-πλιάτσικα-647190

Ο δημοφιλής δημιουργός θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στο Lab art

Αγαπημένες δημιουργίες κυριαρχούν στην εμφάνιση του Φίλιππου Πλιάτσικα στη σκηνή του Lab art, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, στο Βόλο. Τη βραδιά ανοίγει ο Φώτης Τάμπας.

Μετά από τις sold out παραστάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Αμστερνταμ, Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ντίσελντορφ με την εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, άνοιξε ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων για τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Από τις αρχές του 2015 ο αγαπημένος δημιουργός, έχοντας ως εφόδιο το «Acoustic» που «κλέβει» κάτι από τη μαγεία των κλασσικών ενορχηστρώσεων και με τη δυναμική συμμετοχή ενός ensemble ακουστικού συνόλου (Border Breakers Band), φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε διάφορες μουσικές σκηνές αλλά και σε άλλους απρόβλεπτους και ιδιαίτερους χώρους εντός κι εκτός συνόρων για να παρουσιάσει «πραγματικές» διασκευές κάποιων πολύ γνωστών τραγουδιών από το σύνολο της πορείας του αλλά και «κρυμμένα», «αδικημένα» τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ ακόμα, που έχουν παιχτεί ελάχιστα ή καθόλου στα live.

Μια εκδοχή των τραγουδιών που τους δίνει την «ανάσα» να βγάλουν στο φως τα πιο βαθιά τους μυστικά… Κάτι σαν ένα ταξίδι στο χρόνο τη στιγμή πού γράφτηκαν.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε η ανάγκη για αυτή την πιο ακουστική και εσωτερική προσέγγιση σε τραγούδια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων.

Το σύνολο Border Breakers Band αποτελούν οι: Σταύρος Παργινός (τσέλο), Σάλτας Νίκος (πιάνο), Χρυσάνθη Τζοβάνι (Ουτι, τζουμπούς, κρουστά, τύμπανα), Guido de Faviis (σαξόφωνο), Ροδούλα Κουταλέλλη (φωνή – φλάουτο).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου. Επίσης διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2421403454 και είναι διαθέσιμο 10.00-14.00 17.00-21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου