ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική περιπλάνηση

μουσική-περιπλάνηση-697236

Την Πέμπτη θα εμφανιστούν στο Βόλο ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου με τον Παναγιώτη Βιντινή

Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου με τον Παναγιώτη Βιντινή σε νέες περιπέτειες, στο δρόμο με τον «Θείο» -μια μικρή Βορειοκεντρική περιοδεία ανά την Ελλάδα και ενδιάμεσο σταθμό το Βόλο. Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στην «Περισπωμένη».

Η βραδιά περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική δισκογραφία του Ευγένιου, με πειραματισμούς, instrumental, ρεμπέτικα Blues, Folk προσεγγίσεις, τζάμια – κρύσταλλα του νου με πολύ καλό ελληνικό και αλλόγλωσσο τραγούδι…

«Γιατί οι παρέες γράφουν ακόμα ιστορία», με μουσικές από το χθες, το σήμερα αλλά και απ’ το μέλλον.

Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου από τη Θεσσαλονίκη ανήκει στους πολύ ταλαντούχους και ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους («Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά»), μουσικές παραστάσεις, θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Το «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» τέταρτος δίσκος είναι το νέο του album που κυκλοφόρησε το 2010 και μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις.

Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Βιντινή στην Κρήτη, με τον οποίο μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική και με τον οποίο ανέπτυξαν γρήγορα ένα έντονο δέσιμο. Σε κάθε τους εμφάνιση η άμεση επαφή με το κοινό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα τόσο ιδιαίτερη που δύσκολα κανείς την αποχωρίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου