ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά με τους Undercover Band

μουσική-βραδιά-με-τους-undercover-band-747220

Χωρίς εισιτήριο στο Lab art

Μια μουσική βραδιά με τους Undercover Band θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου στο Lab art, στην οποία δεν θα υπάρχει εισιτήριο. Η βραδιά θα κυλήσει κάτω από ρυθμούς Swing, Jazz, Funk, Soul, Latin, Blues, Reggae και ό,τι άλλο προκύψει βγαλμένο από την μουσική φαντασία τους.

Οι Under Cover Band δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012. Το συγκρότημα έχει έδρα το Βόλο και από εκεί ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους με επιτυχημένες εμφανίσεις στην πόλη και στις γύρω περιοχές. Λίγο αργότερα και μετά από πολύ δουλειά και κόπο επιχειρούν να κινηθούν και εκτός έδρας για να κάνουν τη μουσική τους ευρύτερα γνωστή στο κοινό. Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση αποτελεί και μια μουσική έκπληξη για τα αυτιά των ακροατών, αφού προσφέρουν αγαπημένα τραγούδια με ένα τελείως διαφορετικό περιτύλιγμα!

Αυτό τον καιρό οι UnderCover Band βρίσκονται στη δημιουργική διαδικασία σύνθεσης του πρώτου τους album. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing, η funk, με πολλά jazz στοιχεία, διατηρώντας συνεχώς έντονη την vintage αισθητική.

Πρόκειται, για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται το ρετρό στοιχείο επιμελώς και κυριαρχεί σχεδόν σε όλες τις εκτελέσεις των τραγουδιών που διασκευάζουν, αλλά ακόμη και στις δικές τους δημιουργίες. Αμφιταλαντεύονται πατώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στο μοντέρνο ήχο, ασταμάτητα δημιουργώντας πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστά κομμάτια προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν το κοινό.

Οι UNDERCOVER είναι οι: Σοφία Νάσσιoυ (τραγούδι), Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα, τραγούδι), Θανάσης Γατής (κλαρίνο, σαξόφωνο), Κώστας Χαλάτσης (μπάσο) και Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου