ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Φεστιβάλ Πηλίου ταξιδεύει

το-φεστιβάλ-πηλίου-ταξιδεύει-750405

Τέσσερις νέοι βιολοντσελίστες, ο Αγγελος Λιακάκης, ο Αλέξανδρος Κασαρτζής, ο Δημήτρης Καραγιαννακίδης – Σαμσαρέλος και ο Μιχάλης Κοντός, μέλη του Κουαρτέτου Βιολοντσέλου του Φεστιβάλ Πηλίου, θα εμφανιστούν στο Ωδείο Αθηνών σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.30.

Στο πρώτο Φεστιβάλ Βιολοντσέλου, που διοργανώθηκε το 2014, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηλίου, συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές από την Ελλάδα και Γερμανία. Το κουαρτέτο βιολοντσέλων αποτελεί μέρος του «Συνόλου βιολοντσέλων του Φεστιβάλ Πηλίου», το οποίο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του καθηγητή Ulrich Voss, δίνει συναυλίες στο Ανατολικό Πήλιο ήδη από το 2011.

Επιπλέον, δύο νέοι μουσικοί, που αποτελούν, ως ντουέτο, σταθερό μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ Πηλίου από το 2011, ο Δημήτρης Καραγιαννακίδης-Σαμσαρέλος, βιολοντσέλο και ο Αλέξιος Λίζος, πιάνο, θα ερμηνεύσουν, μεταξύ άλλων και τις δύο σονάτες του Johannes Brahms για βιολοντσέλο και πιάνο, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου