ΕΞΟΔΟΣ

Γιορτινή παράσταση για παιδιά

γιορτινή-παράσταση-για-παιδιά-750459

Σήμερα θα παρουσιαστεί στο Αχίλλειο η νέα παραγωγή της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων

Ενόψει των εορτών η Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων «Αθέμιτος» σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου ετοίμασε μια παραγωγή με Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, για παιδιά, με τίτλο «Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά… και άλλες ιστορίες».

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «Αχίλλειον» σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., για τα παιδιά του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα παρουσιαστούν τέσσερα θεατροποιημένα παραμύθια και σύγχρονες ιστορίες, άκρως διασκεδαστικές, ενδεικνυόμενες για παιδιά από 5 έως 14 χρονών, δηλαδή : «Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά!», «Μπίλυ ο Τρομερός», «Η γριά κι οι Καλικάντζαροι» και «Η μάγισσα Φρικαντέλα».

Την παραγωγή επιτεύχθηκε με την χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και τη συμμετοχή αρκετών νέων συνεργατών της Ομάδας.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια είχαν ο Αλέξανδρος Κοσμάς και ο Δημήτρης Νάνος, την επιλογή κειμένων και ενδυματολογία η Λένα Γλύνη, σύνθεση και σκηνικά ο Μάρκος Ντανελυάν. Παίζουν: Παντελής Μοσχίδης, Αλέξανδρος Κοσμάς, Χριστίνα Κατσαρού, Δανάη Πανάρετου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Λένα Γλύνη, Ελευθερία Γιαννακέ, Ομηρος Κάπρι, Ντόριαν Τάφα και Φιλιώ Σταμοπούλου.

Εμφανίζονται οι μικροί: Στέλιος Χρηστάκης, Ελλη Καλαμίδα, Παναγιώτα Γαρουφαλή, Γιώργος Γαρουφαλής, Ζωή Ταταριώτη, Μαρκέλα Γκέκου, Στέλα Σαρσώνη, Κυριάκος Κουτσοδημήτρης και η μικρή Ιωάννα.

Βοήθησαν: Νατάσα Ανδρίτσου, Ελένη Ευτυχίδου, Μίλτος Φωτεινάκης, Μάριος Μάρκου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου