ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεγάλη βραδιά για τη Νίκη Βόλου  

μεγάλη-βραδιά-για-τη-νίκη-βόλου-91013

Μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο της Νίκης Βόλου χθες Παρασκευή, καθώς στο κέντρο «Λίμνη» στο Ελικοδρόμιο στην εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου έδωσαν το παρών και βραβεύτηκαν τέσσερις μεγάλοι αθλητές του παρελθόντος.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αυτοί ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας (μπάσκετ), ο Ζήσης Βρύζας (ποδόσφαιρο), ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου (πόλο) και ο παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης (κολύμβηση). Τις βραβεύσεις έκαναν αντίστοιχα οι Στέργιος Φάτσης, Στέλιος Κολόζος, Αντώνης Καπουρνιώτης, Δημήτρης Χατζημπύρρος.

Παράλληλα, τιμήθηκε από τον Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη και ο Βολιώτης Γιάννης Μάκος, που ήταν μέλος του ιατρικού τιμ της Ελλάδος στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου και μάλιστα ως “παιδί” της Νίκης φίλησε το κασκόλ που του δόθηκε.

Επίσης χαιρετισμό μέσω Skype απηύθυναν η πρωταθλήτρια κολύμβησης, Αννα Ντουντουνάκη, και η μεγάλη ακοντίστρια του παρελθόντος και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Ζέττα Μακρή, Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης, Κώστας Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Γιώργος Κίτσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Χαλέβας και η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Άπαντες ευχαρίστησαν για την τιμητική βράβευση, ενώ ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης δήλωσε πως είναι στη διάθεση όλων στον Βόλο, για να γίνει η πόλη, την οποία χαρακτήρισε πολύ όμορφη, από τις πλέον προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως η Κομοτηνή, στην οποία ζει.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έκανε λόγο για εκδήλωση με οικογενειακό χαρακτήρα και ευχήθηκε επιτυχία στη Νίκη Βόλου σε όλα τα αθλήματα.

Ο Ζήσης Βρύζας τόνισε πως είναι πραγματικά τιμή που βρίσκεται στην εκδήλωση, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε: «Είναι τιμή να βραβεύομαι από ένα σωματείο ιστορικό, που ιδρύθηκε το 1924 και έχει μεγάλο όνομα σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένα μικρασιατικό σωματείο που ιδρύθηκε από ανθρώπους της προσφυγιάς. Πραγματικά είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας. Θέλω να πω στους γονείς και στους παράγοντες ότι δεν γίνεται πάντα πρωταθλητισμό. Εμείς ξεκινήσαμε από την τρέλα για το άθλημα. Βάλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό και θα βγείτε κερδισμένοι».

Στη συνέχεια παρόντων όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Νίκης Βόλου, ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης έκοψε την πίτα και το φλουρί έπεσε στην Ερασιτεχνική Νίκη, με τον κ. Φάτση να σχολιάζει: «Ελπίζω να είναι μία τυχερή χρονιά για την Ερασιτεχνική, γιατί, όταν γιορτάζει η «μαμά», γιορτάζουν και τα παιδιά της».

Να σημειωθεί ότι σε όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και όσους απηύθυναν χαιρετισμό φορούσε ένα κασκόλ της Νίκης η αθλήτρια στίβου της Νίκης, Κατερίνα Κόκκαλη, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Αναστασία Φύσσα.

Στη δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο Στέργιος Φάτσης έκανε λόγο για ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογο και για μεγάλη τιμή, καθώς στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εξέχοντες αθλητές του παρελθόντος, που είναι στα κέντρα αποφάσεων και μπορούν να βοηθήσουν τη Νίκη και πρόσθεσε: “Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και το στοίχημα είναι η εξωστρέφεια του συλλόγου. Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη Νίκη. Στο πλαίσιο και του εορτασμού των 100 ετών σε δύο χρόνια δώσαμε το στίγμα μας”

Στέλιος Κολόζος με Ζήση Βρύζα

Αντώνης Καπουρνιώτης με Θοδωρή Χατζηθεοδώρου

Δημήτρης Χατζημπύρρος με Αλέξανδρο Ταξιλδάρη

Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης με Γιάννη Μάκο

Η Αναστασία Φύσσα

Η πίτα του συλλόγου

Ο Στέργιος Φάτσης κόβει την πίτα με παρόντα μέλη του Δ.Σ.

Το τυχερό φλουρί, που κρατά ο Στέργιος Φάτσης, έπεσε στην Ερασιτεχνική Νίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου