ΤΟΠΙΚΑ

Σχολικά σε 150 μαθητές από τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας

σχολικά-σε-150-μαθητές-από-τον-σύλλογο-τρ-749711

Πλήθος κόσμου και 200 περίπου τρίτεκνες οικογένειες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην αίθουσα του Αγίου Δημητρίου.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η πρόεδρος του Συλλόγου Σούλα Βακουφτσή υπογράμμισε ότι ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου στην συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκδήλωση τιμής στις προστάτιδες του Συλλόγου Σοφία, Αγάπη, Πίστη και Ελπίδα, περιελάμβανε Αρτοκλασία και ομιλία του παιδοψυχολόγου Σήφη Κουράκη για τη διάσπαση της προσοχής και την υπερκινητικότητα των παιδιών, ο οποίος συνομίλησε με τους παριστάμενους και έλυσε τις απορίες τους. Στη συνέχεια διανεμήθηκαν σχολικά σε 150 παιδιά και κληρώθηκαν σε ισάριθμους τυχερούς τρία δωρεάν προγράμματα σχολικού προσανατολισμού.

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος παραμένει σταθερά «παρών» στο πεδίο των διεκδικήσεων γύρω από φλέγοντα θεσμικά ζητήματα που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών του. «Οι αγώνες μας για τα φορολογικά θέματα, την εξομοίωση με τους πολύτεκνους και πολλά ακόμη, συνεχίζονται, διότι πρέπει να βοηθηθούν οι τρίτεκνες οικογένειες από την Πολιτεία» είπε η κ. Βακουφτσή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου