ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πρόγραμμα Erasmus από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόλου

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-πρόγραμμα-erasmus-811562

Με αφορμή την ολοκλήρωση του, στις 21 Ιουνίου 2018 παρουσιάστηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βόλου το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + με τίτλο: «Νέες Τεχνολογίες στη Λειτουργία και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» σε Ισπανία και Αυστρία.

Στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος μετακινήθηκαν 28 σπουδαστές των ειδικοτήτων:

  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)

με συνοδούς τους Παπαθανασίου Γεώργιο-Αριστείδη (Διευθυντή του Ι.Ε.Κ.), Σακελλαροπούλου Ευγενία (Υποδιευθύντρια του Ι.Ε.Κ.), Παγουρτζή Νικόλαο (Υποδιευθυντή του Ι.Ε.Κ.), Σαράφη Άννα (Εκπαιδεύτρια).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στη Βαλένθια (Ισπανία) από 14/05/2018 έως 31/05/2018 και στη Βιέννη (Αυστρία) από 30/05/2018 έως 14/06/2018, όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες πρακτικές και νέες τεχνολογίες των χωρών υποδοχής, να ενημερωθούν για τα συστήματα λειτουργίας και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων, να αναπτύξουν νέες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις, αλλά και να βελτιώσουν τη γλωσσική τους ικανότητα.

Οι συμμετέχοντες σπουδαστές, που έλαβαν το λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναγνώρισαν ότι η ευκαιρία συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν μοναδική και μοιράστηκαν με τους υπόλοιπους καταρτιζόμενους του Ι.Ε.Κ. τις αξέχαστες εμπειρίες και τα οφέλη που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι Τεχνικοί Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής πρόσφεραν λαχταριστά εδέσματα που δημιούργησαν με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους κ. Μπούρχα Κωνσταντίνο, κ. Μαντά Μιχάλη και κ. Στεργιάδη Παναγιώτη, για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο διευθυντής του ΙΕΚ, κ. Παπαθανασίου, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του, τους εκπαιδευτές, και τους συμμετέχοντες σπουδαστές για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και την άριστη συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου