ΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα ο κ. Ιγνάτιος

στην-κέρκυρα-ο-κ-ιγνάτιος-37271

Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, αύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου, προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Πρωτοκύριακο, σε ανάμνηση του θαύματος της απαλλαγής της νήσου από την πανώλη, με θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Σπυρίδωνος.

Ο κ. Ιγνάτιος αύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στον Μέγα Πανηγυρικό, Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και την Κυριακή θα προεξάρχει της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Εξάλλου ο Σεβασμιώτατος θα παραστεί στην τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου, που θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 31 Ικτωβρίου στις 4 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεγάρων.

Επίσης, θα παραστεί στην τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ, που θα τελεστεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου Γρεβενών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου