ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στη Βέροια

κινηματογραφική-καταδίωξη-ληστών-στ-35414

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Βελβεντού Κοζάνης και στην ήσυχη πόλη της Βέροιας, με πρωταγωνιστές 10 ληστές που έφεραν βαρύ οπλισμό.

Οι δράστες οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν ταυτόχρονα στην Αγροτική Τράπεζα Βελβεντού, σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλα, και στα ΕΛ.ΤΑ., ενώ ένας από τους συνεργούς τους βρισκόταν πάνοπλος στην πλατεία συντονίζοντας την… επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος έδιωξε όσους κατοίκους ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία του χωριού, στρέφοντας κατά πάνω τους το καλάσνικοφ, ενώ καταστηματάρχες κλειδώθηκαν στα μαγαζιά τους.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στην έρευνα μετέχουν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής, καθώς τα δύο ταυτόχρονα «χτυπήματα» σε τράπεζα και ταχυδρομείο ήταν πολύ καλά οργανωμένα.

Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση και καταδίωξη.

Ένας εκ των ληστών συνελήφθη στην Κοζάνη και οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν στη Βέροια. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ληστών.

Πολλές μονάδες της αστυνομίας κυνηγούσαν τους ληστές που επέβαιναν σε κλειστό βαν, τους οποίους κατάφεραν τελικά να εγκλωβίσουν. Μέσα στο όχημά τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός. Οι υπόλοιποι διέφυγαν στον ορεινό όγκο των Πιερίων.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου