ΥΓΕΙΑ

Ένα προφυλακτικό «προστατεύει» τη στύση

ένα-προφυλακτικό-προστατεύει-τη-στ-262877

Γνωστή φαρμακευτική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τζελ που, αν τοποθετηθεί στην εσωτερική επιφάνεια του προφυλακτικού, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της στύσης. Το προϊόν έχει ήδη αγοραστεί από τον ιδιοκτήτη γνωστής φίρμας προφυλακτικών και στην Ευρώπη αναμένεται η έγκρισή του.

Αν το προϊόν εγκριθεί σε Ευρώπη και Αμερική, υπολογίζεται ότι όχι μόνο θα φέρει μεγάλα κέρδη στις εταιρείες που το προωθούν, αλλά θα δώσει μια εύχρηστη και γρήγορη λύση σε όλους αυτούς τους άνδρες οι οποίοι, όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό, παρουσιάζουν προβλήματα στύσης. Δεν πρέπει, άλλωστε, κανείς να ξεχνά ότι ο βασικός λόγος που χρησιμοποιεί κανείς προφυλακτικό είναι η προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και η αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Οι ειδικοί, μάλιστα, δεν έχουν εστιαστεί στην επίδραση του τζελ στη στυτική λειτουργία. Ισχυρίζονται πως η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου δεν τους ενδιαφέρει τόσο, όσο η απήχηση του προϊόντος στον κόσμο. Ο στόχος τους δεν είναι η αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά η αύξηση της χρησιμοποίησης του προφυλακτικού. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή φαίνεται να είναι ικανή να αλλάξει στάσεις και πεποιθήσεις που οδηγούν τα άτομα να επιλέγουν το μη ασφαλές σεξ.

Πολλοί είναι οι άνδρες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό, γιατί έχει τύχει στο παρελθόν να χάσουν τη στύση τους. Όταν όμως το ίδιο το προφυλακτικό εγγυάται την καλή στυτική λειτουργία, οι πεποιθήσεις αλλάζουν και ο άνδρας κινητοποιείται και αλλάζει συμπεριφορά. Τι καλύτερο από ένα προφυλακτικό που προστατεύει τη σεξουαλική ζωή σε όλα τα επίπεδα!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου