ΥΓΕΙΑ

Οι Έλληνες πρωταθλητές στις επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους

οι-έλληνες-πρωταθλητές-στις-επεμβάσε-311256

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Το περιοδικό Economist σε άρθρο του αναφέρει ότι οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στις αισθητικές επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους, δηλαδή δείχνουν πρόθυμοι να ενισχύσουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αυτό που τους έδωσε η φύση.

Το 2010 πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική πάνω από 3,3 εκατομμύρια αισθητικές επεμβάσεις σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Αυτές χωρίστηκαν σε μη επεμβατικές θεραπείες όπως Botox και σε επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις. Αναλογικά όμως με τον πληθυσμό η Νότιο Κορέα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Η Ελλάδα έρχεται δεύτερη και στην 5η θέση οι Αμερικανοί.

Η απόλυτη και πρωτοφανή πρωτιά της Ελλάδας έρχεται με στις επεμβάσεις για τη μεγέθυνση πέους! Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη χώρα και 10 φορές περισσότερο.

Αλλά δεν τα πάμε άσχημα και στις λοιπές επεμβάσεις . Οι Ελληνίδες έρχονται δεύτερες στη μεγέθυνση στήθους μετά τις Βραζιλιάνες και κατέχουν επίσης την δεύτερη θέση και στις πλαστικές προσώπου μετά τις Ιταλίδες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου