ΤΟΠΙΚΑ

Μοσχαρίσιο κρέας με Ω3

μοσχαρίσιο-κρέας-με-ω3-112501

Καινοτόμο βήμα στη μακρά ποιοτική πορεία της μονάδας εκτροφής μοσχαριών του Ευάγγελου Στέλλου, στο Παλιούρι Διμηνίου, είναι η παραγωγή πιστοποιημένου μοσχαρίσιου κρέατος, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με Ω3, τα λεγόμενα «καλά λιπαρά».

Η οικογενειακή φάρμα που δημιουργήθηκε στα 1950 από τον Ευάγγελο Στέλλο, παππού του σημερινού ιδιοκτήτη, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην εκτροφή των μοσχαριών, χάρη στη χρήση του λιναρόσπορου και των φυτικών τροφών που περιλαμβάνει το καθημερινό σιτηρέσιο. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της φάρμας, ο εμπλουτισμός της τροφής των μοσχαριών με λιναρόσπορο ξεκίνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, σύμφωνα με τα δεδομένα των αναλύσεων που διενήργησε το Ινστιτούτο θαλάσσιας βιολογίας βιοτεχνολογίας και υδατοκαλλιεργειών που είναι κρατικός φορέας.

Το κρέας με Ω3, που προέρχεται από τη φάρμα της οικογένειας, διατίθεται αποκλειστικά στο κρεοπωλείο του Ευάγγελου Στέλλου και της συζύγου του Μαρίας, η οποία παρασκευάζει, σημειωτέον, εκλεκτά κρεατοσκευάσματα με πολύ μεράκι.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, για να προσφέρουμε ακόμη πιο ποιοτικά κρέατα στους πελάτες μας και σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίζουν το καθημερινό τους τραπέζι με ωφέλιμες τροφές» αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Στέλλος.

Τα μοσχάρια που εκτρέφονται με πολύ φροντίδα στην οικογενειακή μονάδα, ταΐζονται με τον παραδοσιακό τρόπο και το κρέας είναι εύγευστο και τρυφερό, χάρη στη χρήση του λιναρόσπορου που εμπλουτίζει την καθημερινή διατροφή τους.

Ο Ευάγγελος Στέλλος γνωρίζει τα μυστικά της κτηνοτροφίας και της γαλακτοπαραγωγής, διότι βρίσκεται από μικρή ηλικία στην οικογενειακή μονάδα, παίρνοντας, με τη σειρά του τη σκυτάλη της διαδοχής από τον πατέρα του Γιώργο.

«Ορισμένες τροφές τις παράγουμε μόνοι μας, όπως βίκος, βρώμη, σιτάρια, και παράλληλα είμαστε αμυγδαλοπαραγωγοί και ελαιοπαραγωγοί» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Το κρεοπωλείο «Βαγγέλης» βρίσκεται στην οδό Μαιάνδρου 56 με Κρήτης στη Ν. Ιωνία και διατηρεί ψηλά τον πήχη της ποιότητας, χάρη στη διαρκή προσπάθεια των ιδιοκτητών του, το μεράκι τους και το πιστοποιημένο μοσχαρίσιο κρέας με Ω3 που γίνεται ανάρπαστο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου