ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ

εκδήλωση-ενημέρωσης-για-τη-νόσο-αλτσχ-309738

Με αφορμή την έλευση της Παγκόσμιας Ημέρας για τη νόσο Alzheimer (21/09/2017), η Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, την εκδήλωση «Καφές και κουβέντα» με θέμα «Άνοια: ο ασθενής, ο φροντιστής, η υπόλοιπη οικογένεια». Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την επίδραση της άνοιας όχι μόνο στον ίδιο τον ασθενή αλλά και στην οικογένεια που τον φροντίζει.

Θα τεθούν ζητήματα όπως: Τι σημαίνει η άνοια για τον πάσχοντα; Τι σημαίνει η άνοια για το φροντιστή; Τι σημαίνει η άνοια για τα εγγόνια και την υπόλοιπη οικογένεια; Πώς μπορεί μια οικογένεια να συνεχίσει να ισορροπεί μετά την έλευση της άνοιας;

Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο σε φροντιστές και συγγενείς ατόμων με άνοια, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να λάβει πληροφόρηση σχετικά τη νόσο της άνοιας, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προσβάσιμο café-εστιατόριο La Petite Cantine Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης (Πυράσσου 12, έναντι Καμάρων, στα Παλαιά Βόλου), που αφιλοκερδώς θα διαθέσει τον χώρο της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου