Ημερίδα για το νόσημα της κοιλιοκάκης στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2017-04-01, 14:59:28
Ημερίδα για το νόσημα της κοιλιοκάκης στον Βόλο

Ο σύλλογος «Δράση για την κοιλιοκάκη» με σκοπό την ενημέρωση για το αυτοάνοσο  νόσημα της κοιλιοκάκης, πραγματοποιεί την 4η ημερίδα του στον Βόλο, αύριο Κυριακή 2 Απριλίου, στις 10π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ξενία.

Στην ημερίδα θα χαιρετήσουν η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Μ. Τσελεκίδου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ε. Τσάμης και ο πρόεδρος της Ένωσης Διατροφολόγων Ελλάδος Κώστας Λάμπης.

Παράλληλα θα μιλήσουν οι Σ. Καρύδα, παιδίατρος –παιδογαστρεντερολόγος με θέμα «Η κοιλιοκάκη στα παιδιά», ο κ. Α. Τσιμπερίδης, γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με θέμα «Η κοιλιοκάκη στους ενήλικες», ο κλινικός διαιτολόγος Χ. Δημοσθενόπουλος με θέμα «Η δίαιτα της κοιλιοκάκης στην καθημερινή πράξη» και η ψυχολόγος- συγγραφέας κ. Μελίσσα Χαλικιοπούλου με θέμα «Η ψυχολογική - γνωστική και συναισθηματική- αντιμετώπιση των αρνητικών αντιδράσεων στη χρόνια νόσο».

Οι διοργανωτές καλούν τους πάσχοντες, την επιστημονική κοινότητα (ιατροί όλων των ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι), φοιτητές, νοσηλευτές, ιδιοκτήτες ή απασχολούμενους σε επιχειρήσεις επισιτιστικού  ενδιαφέροντος, τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων, καθηγητές και σπουδαστές δημοτικών και ιδιωτικών σχολών επισιτιστικών επαγγελμάτων και όσους ενδιαφέρονται  να προσέλθουν  για να πληροφορηθούν για το νόσημα.

Η τιμή της εισόδου είναι 5,00 ευρώ, ενώ για τους φοιτητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών η είσοδος είναι  δωρεάν. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους επιθυμούν.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=