ΥΓΕΙΑ

Ιατρική ημερίδα για τις παθήσεις του γόνατος και την αντιμετώπισή τους

ιατρική-ημερίδα-για-τις-παθήσεις-του-γ-627565

Η Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοξενεί τον επικεφαλής γιατρό της Lyon OrthoClinic κ. David Dejour.

Ο γιατρός Dejour είναι μέλος του συμβουλίου της Αρθροσκοπικής Εταιρείας της Γαλλίας (SFA) και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA).

H ESSKA αριθμεί σήμερα τα περισσότερα μέλη από κάθε άλλη υπο-ειδικότητα της Ορθοπεδικής (περίπου 4.500 μέλη). Ο D.Dejour θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 23/1/2017 και θα συμμετάσχει στην Εσπερίδα με θέμα: «Παθήσεις του Γόνατος και Αντιμετώπισή τους. », η οποία θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη Λάρισας.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/1/2017 και ώρα 16.00-20.00.

Η σύνθεση του προγράμματος με τους ομιλητές και τις αντίστοιχες ομιλίες καθιστά την εσπερίδα αυτή πολύ χρήσιμη για τους γιατρούς της Γενικής Ιατρικής, Ορθοπεδικής, Φυσικοθεραπευτές, Γυμναστές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του γόνατος και των Αθλητικών Κακώσεων.

Ο γιατρός D. Dejour έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες σχετικά με την πρόληψη, θεραπεία και αντιμετώπιση των κακώσεων της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης, καθώς επίσης και θέματα σχετικά με την αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου