ΒΟΛΕΪ

Σήμερα η Νίκη Βόλου

σήμερα-η-νίκη-βόλου-313093

Στο τελευταίο ντέρμπι για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται σήμερα από την καρδιτσιώτικη ομάδα του Σ.Π.Α Καρδίτσας στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας για την 6η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών.

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Το σημερινό παιχνίδι θεωρείται ντέρμπι, μιας και όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει με οποιοδήποτε σκορ παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για το final four ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Μαρίνος Κουτσογιάννης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ασφαλώς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς η νικήτρια ομάδα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για τα play-off ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών. Η ομάδα της Καρδίτσας αποτελείται εξ΄ ολοκλήρου από έμπειρες παίκτριες που προέρχονται από ομάδες της Λάρισας, των Τρικάλων και της πόλης μας. Είναι υπολογίσιμη αντίπαλος και αναμένω να γίνει ένα σπουδαίο ντέρμπι με την ευχή να είμαστε εμείς οι νικητές. Η προετοιμασία μας λόγω των ημερών του Πάσχα κύλησε με αρκετά προβλήματα. Ευελπιστώ όμως να τα αφήσουμε πίσω μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο».

Στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης Βόλου θα είναι οι εξής παίκτριες: Αφέντου Ναυσικά, Κολοβού Μαρίνα, Καπούλα Κασσιανή, Κύρκου Σοφία, Προυσιώτη Γεωργία, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Μπουμπούκη Σοφία, Τριπύλα Γλυκερία, Σύρου Ευαγγελία, Παντέκη Νίκη, Πατρίτσια Παππά, Τσουρέα Ειρήνη.

Οι κυανόλευκοι στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την εντός έδρα ήττα με σκορ 3-0 από την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Φθία Λαμίας. Η ομάδα της Νίκης Βόλου έκανε μια άσχημη εμφάνιση, καθώς εμφάνισε σημάδια κόπωσης λόγω του κουραστικού αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα της Αργούς. Απ’ ό,τι φάνηκε οι παίκτριες της Νίκης Βόλου έπαιξαν αρκετά υποτονικά και αγχωμένα, καθώς είχαν λανθασμένες τοποθετήσεις στο μπλοκ και μέτρια αμυντική λειτουργία, οπότε το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Βαθμολογία

1. Φθία Λαμίας 142.

2. Σ.Π.Α Καρδίτσας 8

3. Νίκη Βόλου 8

4. Αργώ 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου