ΒΟΛΕΪ

Ιστορική πρόκριση για τους εφήβους της Αργούς

ιστορική-πρόκριση-για-τους-εφήβους-τη-165115

Ο ερχομός του νέου χρόνου έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για την ΑΡΓΩ, και αυτή δεν είναι άλλη από την πρόκριση των Εφήβων στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου συμμετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες στον ελληνικό χώρο. Πρόκειται για μια ιστορική πρόκριση για τον σύλλογο, που έρχεται να προστεθεί στις πολλές επιτυχίες που έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια στον χώρο. Οι αθλητές της ΑΡΓΟΥΣ πρόκειται να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες από αυτή τους τη συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία, αφού θα βρεθούν ανάμεσα στη αφρόκρεμα των καλύτερων ομάδων της Ελλάδος αυτής της κατηγορίας. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, ενώ δεν έχουν ακόμη καθοριστεί οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν του ομίλους. Να θυμίσουμε ότι από την περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας προκρίθηκε ως πρωταθλητής ο ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (αήττητος), και η ΑΡΓΩ ως δεύτερη της κατάταξης με δύο ήττες από τον ΣΠΑΚ.

Η ομάδα εφήβων του ΑΣ ΑΡΓΩ: Γεωργουλάς Σπύρος (προπονητής), Πασχαλίδης Αναστάσης (Πασαδόρος), Σίμος Δημήτρης, Σδούλιας Γιώργος, Καπλάνης Άγγελος (κεντρικοί), Βλότσος Βαγγέλης, Βυσσαρίου Θάνος (διαγώνιοι) , Φιλιππίδης Βασίλης, Χρήστος Λημνιώτης, Λεμονής Αποστόλης, Σπύρος Ξενοκώστας (ακραίοι), Αγκόλι Αλκίνοος, Σπανουδάκης Γιώργος (λίμπερο).

Με 3-0 σετ νίκησαν οι παίδες

Με νίκη 3-0 σετ επικράτησαν οι παίδες της ΑΡΓΟΥΣ στην Αγιά επί της νεοφώτιστης ομάδας του ΕΡΜΗ σε αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έπιασαν κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα του Α΄ ομίλου. Η βολιώτικη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς, παρά την αντίσταση που προέβαλαν οι αθλητές του ΕΡΜΗ. Ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του, και από τα μισά του 2ου και στο 3ο σετ δοκίμασε το σχήμα με παμπαίδες αθλητές, ενόψει του πρωταθλήματος παμπαίδων που αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα σετ 15-25, 22-25, 24-26

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑ: (Τσιρογιάννης) , Μποντζιόρλας, Χονδροδήμος, Μάρκου, Σκάνδαλος, Δανιήλ, Κουλουκτσής, Τσιρογιάννης

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ : (Γεωργουλάς) Ρουσμένης, Σκιαθίτης, Πασχαλίδης, Σίμος, Ξενοκώστας, Ιωνάς, Κασιούρας, Αναστασίου, Παξιμαδάκης, Σαράτσης, Σπανουδάκης, Βυσσαρίου.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Α’ όμιλος

ΑΕΛ – ΕΑΛ 2-3

ΓΣ ΕΡΜΗΣ – ΑΣ ΑΡΓΩ 0-3

Β’ όμιλος

ΣΠΑΚ – ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 3-2

ΑΠΣ ΦΘΙΑ – ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ 3-0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου