ΒΟΛΕΪ

Με το δεξί οι Παμπαίδες της Αργούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός

με-το-δεξί-οι-παμπαίδες-της-αργούς-στην-481106
Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα των παμπαίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός , κέρδισε την δυνατή ομάδα του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με 3-2 σετ. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι που διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες , στο οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα και αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο , όλους όσους είχαν την τη τύχη να βρεθούν στο κλειστό εκθεσιακό κέντρο για να το παρακολουθήσουν. Αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά που υπήρχαν στη διάθεση των προπονητών των δύο ομάδων, τα οποία πάλεψαν και τα έδωσαν όλα για τη νίκη.
«με την ευκαιρία του χθεσινού αγώνα παμπαίδων, πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήριά στο Σύλλογο του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την τεράστια επιτυχία της εφηβικής τους ομάδας, που προκρίθηκε στο final4 του πανελληνίου πρωταθλήματος και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία την επόμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι σήμερα κάναμε μια νίκη επί μιάς ομάδας συλλόγου, με τόσες πολλές επιτυχίες στο ανδρικό βόλεϊ , κάνει αυτή τη νίκη πολύ σημαντική για μας , κυρίως για ψυχολογικούς λόγους , ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ , που υποφέρει από τόσα πολλά προβλήματα. Δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στη διοργάνωση, που συμπύκνωσε στην κυριολεξία, τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος παμπαίδων και ενός final4 παίδων μέσα στην περίοδο σχολικών εξετάσεων, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Δεν μπορούμε να φερόμαστε έτσι σ΄αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Είναι κάτι που πάει το άθλημα πίσω. Τέλος θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν , για το ήθος, την αγωνιστικότητα και το όμορφο θέαμα που προσέφεραν σήμερα» Δηλώσεις του προπονητή του ΑΣ ΑΡΓΩ Σπύρου Γεωργουλά
Τα σετ: 20-25,25-23,25-11,17-25,15-13
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπ) Πασχαλίδης, Μαντούδης, Σίμος, Σαράτσης, Παπαναστασίου, Σπανουδάκης(λ),Βυσαρίου,Κασιούρας,Σουφλής (απουσίασαν Ξενοκώστας,Ιωνάς,Σκιαθίτης,Παξιμαδάκης)
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ :(Παπαγεωργίου Αν) Φατόλας,Γεωργίου,Λοίζος,Μπούσδας, Τσιανάβας,Χαρχαλιώτης,Ρουμελιώτης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου