ΒΟΛΕΪ

Φινάλε στη γιορτή του βόλεϊ στη Σκόπελο

φινάλε-στη-γιορτή-του-βόλεϊ-στη-σκόπελ-702021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου και με τη συμμετοχή των Ε.Α. Λάρισας, Α.Ε. Λάρισας, Α.Ο. Σκοπέλου, Αργώ Βόλου και Φθία Λαμίας.

Με ανακοίνωση του ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη γιορτή αναφέροντας: «Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας ευχαριστούν τις ομάδες που αποδεχτήκαν την πρόσκληση και χάρισαν στο φίλαθλο κοινό της Σκοπέλου μοναδικές στιγμές βόλεϊ. Στόχος είναι του χρόνου η επανάληψη του τουρνουά με την ίδια ή ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Τέλος ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί την Hellenic Seaways που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά».

Μετά τη λήξη του τουρνουά εκ των προπονητών της Ε.Α. Λάρισας η Ιωάννα Καματσέλου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία. Ας το καθιερώσουμε λοιπόν το Σεπτέμβριο του 2017 να το επαναλάβουμε».

Ο προπονητής της Αργώ Βόλου Βαγγέλης Σταθόπουλος σχολίασε: «Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Αργώ Βόλου ευχαριστούν τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ. Η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν εξαιρετική, ανέλαβαν εξολοκλήρου τη διαμονή και τη διατροφή των αποστολών, ακόμα και στον τραυματισμό της Βασιλίνας Παπαθεοδώρου (αθλήτρια του συλλόγου μας) πρόσφεραν πλήρως την υποστήριξη και την καθημερινή μετακίνησή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης και ο έφορος Μιχάλης Γεράκης βρίσκονταν στο πλευρό των ομάδων καθημερινά παρέχοντας κάθε διευκόλυνση σε όλους. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι μας πρόσφερε το αδελφό σωματείο».

Με ανακοίνωσή της η Α.Ε. Λάρισας επεσήμανε: «Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλήτριες της ΑΕΛ ευχαριστούν ολόθερμα τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ, και υπόσχονται να ανταποδώσουν με τη πρώτη ευκαιρία την άψογη φιλοξενία».

Τέλος, εκ μέρους της Φθία Λαμίας ο προπονητής Ηλίας Ντάλλας πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία. Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Επίσης θα ήθελα να πω ότι ο Γιάννης Τσακάλης (προπονητής Α.Ο. Σκοπέλου) κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα δούμε την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Παρασκευή 23/9

Α.Ο. Σκοπέλου – Αργώ Βόλου 1-3

Ε.Α. Λάρισας – Α.Ε. Λάρισας 3-2

Α.Ο. Σκοπέλου – Φθία Λαμίας 0-3

Σάββατο 24/9

Α.Ο. Σκοπέλου – Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου – Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου – Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου – Φθία Λαμίας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου – Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ε. Λάρισας – Φθία Λαμίας 3-0

Κυριακή 25/9

Αργώ Βόλου – Α.Ε. Λάρισας 0-3

Ε.Α. Λάρισας – Φθία Λαμίας 3-1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου