ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Από 16 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή

από-16-σεπτεμβρίου-οι-εγγραφές-στη-μουσι-679467

Από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα θα γίνονται οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δημαρχείο και στις κατά τόπους κοινότητες, όπου διεξάγονται μαθήματα της Σχολής.

Επίσης, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και στο Δημαρχείο Βελεστίνου, κατά τις εργάσιμες ώρες, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2425350225.

Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ έχουν γίνει και οι ενέργειες για την κάλυψη του απαιτούμενου διδακτικού προσωπικού. Επίσης υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός από μουσικά όργανα.

Στόχος της Μουσικής Σχολής είναι η προσφορά ευκαιριών στους εφήβους, αλλά και στους νέους για ενασχόληση με ένα πολύ σημαντικό είδος της τέχνης, όπως είναι η μουσική και η αξιοποίηση των ταλαντούχων σπουδαστών. Παράλληλα μέσα από τη Σχολή ενισχύεται ακόμη περισσότερο η σύνδεση των νέων με την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου. Τέλος, αναβαθμίζεται το πνευματικό υπόβαθρο της περιοχής, αναδεικνύοντας τις αξίες της τέχνης.

Μέσω της σχολής διδάσκεται όχι μόνο η δημοτική μουσική, αλλά και άλλα είδη που απαρτίζουν την όμορφη και αγαπητή αυτή τέχνη.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε ότι και φέτος θα λειτουργήσει κανονικά η Μουσική Σχολή στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, εξασφαλίζοντας τόσο τις υποδομές, όσο και το προσωπικό, προσφέροντας τη δυνατότητα στους εφήβους να εμπλουτίζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, αλλά και να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους.

Με επιτυχία το παζάρι

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το παζάρι στο Βελεστίνο την περασμένη Κυριακή και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες στις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας οι οποίοι διασκέδασαν, αγόρασαν διάφορα προϊόντα και γεύτηκαν τα όμορφα εδέσματα στα κέντρα εστίασης της περιοχής.

Το παζάρι λειτουργεί στο δρόμο μεταξύ του πεζόδρομου και του Σταδίου Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου