ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

εκδηλώσεις-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-705399

Σειρά εκδηλώσεων εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στη διάρκεια του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι στον Πεζόδρομο Βελεστίνου. Τραγουδούν η Μαρία Μπάνη και ο Γιώργος Κατσικαβέλης. Αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί αντάμωμα των φίλων της παράδοσης στο Ριζόμυλο.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πανηγύρι στο Κεραμίδι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και στο Βελεστίνο θεατρική παράσταση με τίτλο: «Του χωριού το Κοινοβούλιο», του Δημήτρη Ρήτα. Την Κυριακή 25 Αυγούστου προγραμματίζεται μουσική βραδιά με το Σύλλογο Περιβολιωτών στο Βελεστίνο.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο Ελευθεροχώρι και την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 21.30, προγραμματίζεται, αντίστοιχα, αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη και στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Αΐντα στο Βελεστίνο.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου προγραμματίζεται μουσική βραδιά στη Χλόη κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου διοργανώνεται μουσική βραδιά με τους Μικρασιάτες στον συνοικισμό Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου