ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βραδιές πολιτισμού

βραδιές-πολιτισμού-712974

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο Ελευθεροχώρι την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Την Παρασκευή 23 Αυγούστου σειρά έχει η βραδιά πανσελήνου στην Άνω Κερασιά. Από την Παρασκευή 23 Αυγούστου έως την Κυριακή 25 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί αντάμωμα των φίλων της παράδοσης στο Ριζόμυλο και την Κυριακή 25 Αυγούστου πανηγύρι στο Κεραμίδι.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με το Σύλλογο Περιβολιωτών στο Βελεστίνο, ενώ την 31η Αυγούστου οι φίλοι του πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στη Χλόη.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Μικρασιάτες στο συνοικισμό Βελεστίνου και θα κλείσει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με εμφάνιση όλων των χορευτικών του Δήμου στο Βελεστίνο.

Στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων, το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος πραγματοποιείται Θερινός Κινηματογράφος κάθε Παρασκευή στο Κεραμίδι (Παρθεναγωγείο) και κάθε Κυριακή στο Βελεστίνο (Πνευματικό Κέντρο).

Τέλος, διοργανώνονται τρεις σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις. Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία στη λίμνη Κάρλα. Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Μμπάσκετ στο Βελεστίνο και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται ο Ρήγειος αγώνας Δρόμου «Γνωρίζοντας τα Μνημεία» (Χλόη – Βελεστίνο).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου