ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αδίστακτοι σκότωσαν 11 τσομπανόσκυλα

αδίστακτοι-σκότωσαν-11-τσομπανόσκυλα-719072

«Φαρμάκωσαν» με φόλες 8 τσομπανόσκυλα ασυνείδητοι στην περιοχή του Βελεστίνου. Το περιστατικό έχει σκορπίσει οργή στους κτηνοτρόφους του Βελεστίνου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο σύμφωνα με καταγγελίες των κτηνοτρόφων έχουν θανατωθεί με φόλες περισσότερα από 11 τετράποδα.

Το τελευταίο συμβάν έγινε αντιληπτό από τον κτηνοτρόφο που έχει μονάδα στην περιοχή του Βελεστίνου μόλις προχθές το απόγευμα, όταν τα 8 τσομπανόσκυλα που είχε για τη φύλαξη του κοπαδιού εξαφανίστηκαν.

Μάταια ο ίδιος και ο αδερφός του «χτένισαν» την περιοχή αναζητώντας τα τετράποδα, φύλακες του κοπαδιού. Χθες το απόγευμα τα δύο αδέρφια βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τα οκτώ τσομπανόσκυλα πεθαμένα απωθημένα σε ρέμα της περιοχής. Αμέσως κατάλαβαν ότι τα συμπαθή τετράποδα είχαν πέσει θύματα ασυνείδητων που τα θανάτωσαν με φόλες. Αφηγούμενοι το συμβάν σε συναδέλφους τους κτηνοτρόφους ανακάλυψαν ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχουν θανατωθεί άλλα τρία τουλάχιστον τσομπανόσκυλα στην περιοχή για αυτό και δε θεωρείται τυχαίο και το δεύτερο συμβάν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου