ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε επαγρύπνηση τα ΠΣΕΑ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

σε-επαγρύπνηση-τα-πσεα-στο-δήμο-ρήγα-φε-719082

Καθαριότητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, εντατικοποίηση των εργασιών στην αγροτική οδοποιία, κόψιμο ξερών χόρτων είναι μερικές από τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει ήδη ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των περιστατικών πυρκαγιών. Παράλληλα υπάρχει στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Στην προχθεσινή πυρκαγιά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου αντέδρασε άμεσα αποστέλλοντας δύο οχήματα, ένα γκρέιντερ και ένα τσαπάκι τα οποία έκοβαν τα ξερά χόρτα και άνοιγαν περάσματα, όπου υπήρχε πρόβλημα, ενώ παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικολάου, Σεσκλιώτης και Μπατζιάκας, ενώ υπήρχε συνεχής συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε ότι: «ήδη έχουν εντατικοποιηθεί οι ρυθμοί εργασίας στην αγροτική οδοποιία, επίσης κόβονται τα ξερά χόρτα γύρω από κτηνοτροφικές μονάδες και άλλες εγκαταστάσεις, καθαρίζονται οι δρόμοι από κλαδιά, ώστε να υπάρχουν άνετα περάσματα για τα οχήματα της Πυροσβεστικής και του Δήμου μας, ενώ συντηρούνται και οι πυροσβεστικοί κρουνοί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου