ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία στο Βελεστίνο

εξιχνιάσθηκε-κλοπή-από-οικία-στο-βελε-720664

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Βόλου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 2 Αλβανοί ηλικίας 27 και 23 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της υπόθαλψης εγκληματία.

Χθες το πρωί στο Βελεστίνο, ο 27χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής ομοεθνή συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν οικία 79χρονης Ελληνίδας και αφαίρεσαν χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Κατά την διαφυγή των δραστών, ο άγνωστος δράστης απώλεσε ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM κι ένα πορτοφόλι, τα οποία βρέθηκαν από τους προστρέξαντες Αστυνομικούς και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 27χρονου δράστη και προέκυψε ότι θα συναντιόταν με τον 23χρονο συλληφθέντα προκειμένου ο δεύτερος να του παραδώσει προσωπικά του αντικείμενα που θα διευκόλυναν τη διαφυγή του.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία και στην συνέχεια, κατόπιν τηλεφωνικής του επικοινωνίας με το δράστη της κλοπής, κανονίστηκε ραντεβού για την παράδοση των προσωπικών αντικειμένων.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού συνελήφθη ο 27χρονος κατά την προσέλευσή του, από τους ενεδρεύοντες Αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων (700 ευρώ), τα οποία θα αποδοθούν στην παθούσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου