ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δωρεάν ομπρελοκαθίσματα στο Καμάρι

δωρεάν-ομπρελοκαθίσματα-στο-καμάρι-722516

Στην τοποθέτηση δωρεάν ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία του Καμαρίου προχώρησε εδώ και μερικές ημέρες ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για την καλύτερη διευκόλυνση και ψυχαγωγία των λουομένων, ενώ στο πλαίσιο της διαμόρφωσης των καλύτερων συνθηκών ασφαλείας έχει τοποθετηθεί ήδη ναυαγοσώστης.

Συγχρόνως από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού από διάφορα χώματα και φερτές ύλες των δρόμων που οδηγούν στις παραλίες τόσο του Κεραμιδίου, όσο και του Βενέτου.

Ηδη η τουριστική κίνηση στις παραλίες του Δήμου έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ενταθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου σημείωσε πως: «και φέτος αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση τουριστών στις παραλίες της περιοχής μας για να κάνουν το μπάνιο τους και να ψυχαγωγηθούν. Μάλιστα από πέρυσι παρατηρήθηκε ότι πολλοί επιλέγουν τις παραλίες του Κεραμιδίου και του Βενέτου, όπως το Καμάρι, τον Άη-Γιάννη και το Πετρομέλισσο. Ακόμη ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση δωρεάν δρομολογίων με λεωφορεία του Δήμου για τους λουόμενους.

Συγχρόνως στο πλαίσιο της προσφοράς και άλλων υπηρεσιών ψυχαγωγίας προς τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες, στο κτίριο που παλιά στεγαζόταν το Παρθεναγωγείο του Κεραμιδίου, και το οποίο έχει ανακασκευαστεί, θα λειτουργεί θερινός κινηματογράφος. Το Παρθεναγωγείο λειτουργεί φέτος μετά από πολλά χρόνια.

Παράλληλα από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχουν προχωρήσει οι εργασίες για την καλύτερη διαμόρφωση του οδικού δικτύου προς τις παραλίες. «Αν και δεν είναι στην άμεση αρμοδιότητά μας, εμείς έχουμε ξεκινήσει μέσω της τεχνικής υπηρεσίας και προχωρούμε στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για τους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες του Δήμου μας, ώστε να είναι και πιο ομαλή η πρόσβασή τους», σημείωσε η Δήμαρχος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου