ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διάκριση 5χ5 για το Γυμνάσιο Βελεστίνου!

διάκριση-5χ5-για-το-γυμνάσιο-βελεστίνου-790084

Το Γυμνάσιο Βελεστίνου έδειξε ότι το… έχει με την μπάλα. Σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 που έγινε την Τρίτη(16/4) στα γήπεδα της Αγίας Παρασκευής τα παιδιά κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλο τους με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι σε σχολεία του Βόλου!

Η ομάδα: Θανάσης Τάχος, Τζέκας Γκέρι, Τοσιλιάνης Μάριος, Φάνης Μπομπότης, Κώστας Καραγιάννης, Παρασκευάς Νασίκας, Δημήτρης Ρέβης και Γιώργος Μπόλκας. Υπεύθυνη καθηγήτρια και γυμνάστρια στο Βελεστίνο είναι Αθηνά Καρανίκα.

Η Δευτεροβάθμια Μαγνησίας διοργάνωσε αυτό το τουρνουά στον Βόλο θέλοντας να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι αφού η διοργάνωση διεξήχθη σε φιλικά επίπεδα και δεν υπήρχε κάποιο έπαθλο για τους νικητές παρά μόνο πέντε ξεχωριστοί όμιλοι που αποτελούνταν από τέσσερα σχολεία στον καθένα. Πάντως η ουσία είναι ότι το Γυμνάσιο Βελεστίνου έκανε μόνο νίκες ενώ στην ομάδα συμμετείχαν οι εξής μαθητές:

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν το Γυμνάσιο Βελεστίνου είχε κατακτήσει το σχολικό πρωτάθλημα 11χ11. Μάλιστα ακόμη μία φορά έφτασε στον τελικό που έγινε στον Αγιο Γεώργιο αλλά αποχώρησε από το παιχνίδι διαμαρτυρόμενο για αποφάσεις του διαιτητή. Πλέον, μόνο τα Λύκεια αγνωίζονται σε πρωτάθλημα με κανονικά γήπεδα 11χ11.

Πηγή: http://mousikovagoni.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου