ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συναυλία με το Θ. Παπακωνσταντίνου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

συναυλία-με-το-θ-παπακωνσταντίνου-για-792279

Μουσική συναυλία στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου με το δημοφιλή ερμηνευτή Θανάση Παπακωνσταντίνου διοργανώνει το Σάββατο 20 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου ο Δήμος Ρήγα Φεραίου. Οι προσερχόμενοι μπορούν να συνεισφέρουν είτε διαθέτοντας τρόφιμα, είτε ενισχύοντας οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στόχος ο εμπλουτισμός των δραστηριοτήτων στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική συναναστροφή, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε διάφορα θέματα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τη Δημοτική Αρχή, «η κρίση πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία, ώστε οι δημότες μέσα από την ενεργοποίησή τους να ξαναβρούν όλα εκείνα τα στοιχεία, τις αξίες και τα κίνητρα που τονώνουν και ενδυναμώνουν τόσο τους ίδιους, όσο και το κοινωνικό σύνολο».

Η εκδήλωση έχει μουσικό περιεχόμενο και αφορά τη συναυλία που διοργανώνεται το Σάββατο 20 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου. Ο δημοφιλής μουσικός Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει πολύ γνωστά και αγαπημένα στον κόσμο τραγούδια δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι διπλός, αφενός η ψυχαγωγία των νέων και των υπόλοιπων παρευρισκομένων, αφετέρου η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε οι προσερχόμενοι μπορούν είτε να φέρνουν μαζί τους τρόφιμα, είτε να ενισχύσουν οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε πως «συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στο νεανικό και όχι μόνο κοινό, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και το στοιχείο της κοινωνικής αλληλεγγύης» και κάλεσε τους δημότες, αλλά και τους πολίτες των γειτονικών Δήμων να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να διασκεδάσουν βοηθώντας παράλληλα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσω του οποίου εξυπηρετούνται τακτικά 65 άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου