ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο ημιμαραθώνιος Ριζομύλου – Κερασιάς

ο-ημιμαραθώνιος-ριζομύλου-κερασιάς-13083

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, την Περιφεριακή Ενότητα Μαγνησίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς και το Μουσείο Λημναίου Πολιτισμού Κάρλας, διοργανώνουν και φέτος τον 15ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς που ενώνει τα δύο μαρτυρικά χωριά ενώ και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας υποστηρίζει τον αγώνα.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ -ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Πρόκειται για μια θαυμάσια διαδρομή που θα διεξαχθεί δίπλα στην λίμνη Κάρλα ανάμεσα στο ανθισμένο περιβάλλον, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ. με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία του Ριζομύλου και τερματισμό την Κερασιά.

Ο αγώνας είναι πλέον θεσμός και υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρους μόνο για την εμπειρία. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να συμμετάσχει στον 15ο ημιμαραθώνιο. Επιτυχία είναι η συμμετοχή και η χαρά του τερματισμού για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια διπλώματα και μπλούζες αναμνηστικές. Στο τέλος θα ακολουθήσουν απονομές στους συμμετέχοντες που θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 27/3/2012 και να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 κ. Κ. Κυριαζής και 2425031201 Δ .Δ.Ριζομύλου.

Μπορούν να στείλουν με φαξ τη δήλωση συμμετοχής στο 2421040484, ή με mail στο [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου