ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κόλλησαν οι εργασίες στον κόμβο Βελεστίνου

κόλλησαν-οι-εργασίες-στον-κόμβο-βελεσ-22290

Σε τμήμα που έχει δεσμεύσει η Αρχαιολογική

Την αποδέσμευση συγκεκριμένου τμήματος για να προχωρήσουν τα έργα στον κόμβο Βελεστίνου ζητάει με επιστολή του προς την ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων το ΤΕΕ Μαγνησίας.

Το ΤΕΕ Μαγνησίας ζητά άμεσα να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευση του τμήματος, δεδομένου ότι η εργολαβία κατασκευής είναι σε εξέλιξη και κάθε καθυστέρηση στην παράδοση του όλου έργου, θα παρατείνει την ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής.

«Όπως πληροφορηθήκαμε από επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η υπηρεσία σας πρόκειται να πραγματοποιήσει αρχαιολογικές έρευνες στο χώρο του έργου που αφορά την κατασκευή σύνδεσης Βελεστίνου με τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την πόλη του Βόλου», επισημαίνει το ΤΕΕ.

«Ενός έργου -όπως επισημαίνει- που πέρασε από μια σειρά σκοπέλους μέχρι να ξεκινήσει και όπως είναι γνωστό, όταν ολοκληρωθεί θα βοηθήσει σημαντικά τους κατοίκους του Βελεστίνου και της γύρω περιοχής, στις μετακινήσεις τους. Στο χώρο του συγκεκριμένου έργου έχετε δεσμεύσει το τμήμα από τη χ.θ. 0+240 έως χ.θ. 0+270 του κλάδου πρόσβασης προς Βελεστίνο. Οι εργασίες όμως ενός έργου δεν μπορεί να γίνονται τμηματικά, διότι δημιουργούνται καθυστερήσεις και αύξηση του κόστους.

Κατόπιν τούτου, πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευση του παραπάνω τμήματος, δεδομένου ότι η εργολαβία κατασκευής είναι σε εξέλιξη και κάθε καθυστέρηση στην παράδοση του όλου έργου, θα παρατείνει την ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου