ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Στόχος» αγνώστων το γήπεδο του Αετού Κερασιάς

στόχος-αγνώστων-το-γήπεδο-του-αετού-23867

Στόχος έγινε το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κερασιάς από άγνωστους που έκλεψαν τα καλώδια των πυλώνων φωτισμού και άρπαξαν αθλητικό ρουχισμό και διάφορα πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας του Αετού Κερασιάς.

Έκπληκτοι χθες το πρωί κάτοικοι της περιοχής και αθλητικοί παράγοντες διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει όλα τα καλώδια φωτισμού από τους πυλώνες που είναι τοποθετημένοι μέσα στο γήπεδο. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς μόλις εισήλθαν στα αποδυτήρια διαπίστωσαν ότι έχουν επίσης κλαπεί, ένα κομπρεσέρ, μία καφετιέρα, το φαρμακείο του γηπέδου, 10 μπάλες ποδοσφαίρου και ένα κουτί με 18 στολές των παικτών και 10 αντιανεμικά μπουφάν.

Για την καταστροφή του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ενημερώθηκε ο Δήμος Ρήγας Φεραίος, που θα κληθεί να πληρώσει για την επιδιόρθωση των ζημιών.

Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, ενώ επίσης κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου