ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εβγαλε μαχαίρι σε περιπτερά και τον κυνήγησαν κάτοικοι…

εβγαλε-μαχαίρι-σε-περιπτερά-και-τον-κυ-39413

Στη γύρα για επαιτεία βγήκαν προχθές το βράδυ στην πλατεία Στεφανοβικείου πέντε υπήκοοι Βουλγαρίας δύο γυναίκες και τρεις άντρες, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Ο ένας μετά τον άλλον περνούσαν από καφενεία απλώνοντας το χέρι για χρήματα.

Δύο από τους Βούλγαρους κοντοστάθηκαν μπροστά στο περίπτερο 29χρονου και ζήτησαν λεφτά. Ο νεαρός περιπτερούχος, ο οποίος τη στιγμή εκείνη συνομιλούσε με φίλους του, τους έκανε νεύμα να φύγουν. Εκείνοι, όμως, επέμειναν, μέχρι που ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς έβγαλε μαχαίρι και στρέφοντάς το απειλητικά προς τον 29χρονο απαίτησε χρήματα.

Ο νεαρός δεν υπέκυψε στην απειλή και αντέδρασε, βγαίνοντας από το περίπτερο. Δίπλα του προσέτρεξαν οι φίλοι του, αλλά και θαμώνες που βρίσκονταν σε καφενεία της πλατείας του χωριού και αντιλήφθηκαν το επεισόδιο.

Οι υπήκοοι Βουλγαρίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με αρκετούς κατοίκους του Στεφανοβικείου, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια τρέχοντας να εξαφανιστούν. Αστυνομικοί που είχαν ήδη ειδοποιηθεί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο αλλοδαπό που απείλησε με μαχαίρι τον 29χρονο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μαγνησίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου