ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παραδίδονται οι εργατικές κατοικίες

παραδίδονται-οι-εργατικές-κατοικίες-52662
Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα παραδοθούν οι Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου στους 40 δικαιούχους, όπως τονίστηκε από την αρμόδια επιτροπή που χειρίζεται θέματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου επικοινώνησε χθες με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του πρώην ΟΕΚ κ. Αντωνάκο που έχει ασχοληθεί επισταμένως με το συγκεκριμένο έργο στο Βελεστίνο, και της ανακοίνωσε πως οι Εργατικές Κατοικίες θα παραδοθούν στο διάστημα 28 – 31 Ιανουαρίου. Ακριβής ημέρα ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο η παράδοση θα γίνει σε εκείνο το διάστημα.
Στις Εργατικές Κατοικίες ήδη ολοκληρώθηκαν με εργολαβία της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι εργασίες τοποθέτησης των κιγκλιδωμάτων, ενώ πλέον ολοκληρώνονται και οι συνδέσεις των σπιτιών με την ηλεκτροδότηση μέσω της τοποθέτησης των ειδικών συσκευών.

Όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή, είναι πολύ σημαντικό που οι Εργατικές Κατοικίες θα παραδοθούν στους δικαιούχους και παρά τις αλλαγές που έχουν επέλθει τον τελευταίο χρόνο στον ΟΕΚ. Ένα έργο που έπρεπε να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Οι δικαιούχοι που θα διαμείνουν στα σπίτια ανέρχονται στους 40. Η τελευταία ίσως εκκρεμότητα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, χωρίς να συνδέεται όμως με την παράδοση των σπιτιών, είναι η ασφαλτόστρωση των δρόμων στο συγκρότημα των Εργατικών Κατοικιών.
Για τη συγκεκριμένη παρέμβαση ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει απευθυνθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου