ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τμήματα άθλησης για τις γυναίκες

τμήματα-άθλησης-για-τις-γυναίκες-99961

Μέχρι την Παρασκευή η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η υποβολή αιτήσεων

Στη δημιουργία τμημάτων άθλησης και ψυχαγωγίας, όπου μπορούν να συμμετέχουν οι γυναίκες, προχωρεί άμεσα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με στόχο τη δημιουργία δομών που θα ενθαρρύνουν τη σωματική και ψυχική τους ευεξία, εμπλουτίζοντας παράλληλα τους τρόπους αξιοποίησης του πολύ περιορισμένου χρόνου που διαθέτουν.

Μάλιστα οι ενδιαφερόμενες γυναίκες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2425350211, ώστε στη συνέχεια να καταρτιστεί το σχετικό πρόγραμμα που θα εκτελείται καθημερινά.

Πιο συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν τμήματα για γιόγκα, πιλάτες και κυκλική γυμναστική, ενώ γίνεται προσπάθεια από πλευράς Δήμου να δημιουργηθούν τέτοιου είδους δράσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Το εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης του γυναικείου πληθυσμού στο κομμάτι της άθλησης και της ψυχαγωγίας για λόγους σωματικής, αλλά και ψυχικής υγείας.
Στο μεταξύ από το Δήμο Ρήγα Φεραίου ενισχύονται οι υποδομές άθλησης για τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες.

Ήδη έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται η κατασκευή γηπέδων 5×5 σε δύο δημοτικά διαμερίσματα, ενώ προγραμματίζεται και η έναρξη αντίστοιχου γηπέδου στον αύλειο χώρου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου